Trainingen

Twee keer per jaar start er in Nordhorn (Duitsland) een 8 weekse MBSR-Mindfulnesstraining. Tussen de 6e en 7e sessie is er een stiltedag. Deze dag is iedereen die de achtweekse training heeft doorlopen of meditatie-ervaring heeft toegankelijk. Voor de stiltedag vooraf even aanmelden. Voor de achtweekse training is er een telefonisch gesprek om verwachtingen en informatie uit te wisselen om daarna te kunnen beslissen of deze training echt wat voor je is.

Iedere tweede dinsdag van de maand is er een Open Mindfulness Trainingsavond in Nordhorn. Aandacht ontwikkelt zich niet vanzelf. Na de 8 weken samen trainen ga je alleen verder. Het blijkt steeds weer dat oefenen makkelijker gaat als er een ondersteuning van buitenaf komt. Zeker in de eerste tijd. Een maandelijkse avond samen trainen kan hierin een belangrijke ondersteuning zijn.

Wil je de mindfulnessoefeningen in het dagelijkse leven blijven ontwikkelen gun jezelf dan een avond samen oefenen en het uitwisselen van ervaringen. Om zo thuis beter in de oefening te kunnen blijven en zo de levensvreugde die eruit voortkomt te kunnen pakken.

Locaties

De mindfulness-trainingen worden gegeven in:

  • Nordhorn (Duitsland)

Lees hier meer over de locaties...

FaLang translation system by Faboba

Over Marianne

Marianne Siemerink-Spanjer

Marianne is opgeleid als MBSR / MBCT Mindfulnesstrainer bij het IVM. Ze volgde trainingen bij verschillende leraren uit zowel binnen als buitenland, zoals Johan Tinge, Frits Koster, David Dewulf, Jon Kabat-Zinn, Linda Lehrhaupt.

Meer over Marianne...

Achtweekse cursus

gorilla alert 240

Achtweekse cursus

Meer over de achtweekse cursus